Kategóriák

Csavarkulcs

Dugókulcs és kiegészítő

Impakt (gépi) dugókulcs és kellék

Nyomatékkulcs-, és sokszorozó

Csavarhúzó és bitfej

Fogó, csőfogó, szorító

Villanyszerelési szerszám

Ütő szerszám

Vágóeszköz

Szorító, rögzítő szerszám

Mérő-vizsgáló műszer, eszköz

Szerszám tárolás

Benzines szivattyú

Benzines áramfejlesztő

Légkompresszor

Levegős szerszámok

Jármű javítási eszköz, felszerelés

Védőfelszerelés

Kerti szerszám

Kőműves szerszámok

Értékvédelem

Fúrás, csavarozás

Bádogos szerszám

Gyakori kérdések

» 1. Mit tegyek, ha a küldemény határidőhöz kötött, nagyon sürgős?

Ilyen esetekben, miután csak a 90-95%-nyi raktáron lévő termékek esetén tudjuk garantálni a gyors (másnapi*) kiszállítást, a megrendelés elküldése után érdemes telefonon (30/928-2484) megkérdezni, hogy a megrendelt cikkszámú és darabszámú termékeket tudjuk-e azonnal küldeni.

Sürgős esetben érdemes az utánvétes kiszállítást választani, mert egyrészről, ha nem tudjuk azonnal teljesíteni, akkor nem lesz az, hogy Ön kifizeti, esetlegesen stornózzuk, majd mi visszautaljuk az összeget. Másrészről bármilyen banki művelet még az idén bevezetett "4-órás" rendszerrel is időt vesz igénybe.

MEGJEGYZÉSBEN MINDENKÉPPEN SZEREPELTESSE, HOGY: "NAGYON SÜRGŐS"

Ha a megrendelését megkaptuk, ez esetben igyekszünk telefonon egyeztetni Önnel.

» 2. Előreutalás választása esetén készpénzben is befizethető az összeg a bankszámlára?

A visszaigazolt összeget készpénzben is befizetheti a bankszámlára, sőt, postai rózsaszín csekkel is átküldheti a pénzt, vagy bármilyen megoldás lehetséges amivel a visszaigazolás szerinti összeg megérkezik részünkre!

» 3. Előreutalás esetén mi van, ha nem érkezik meg a kifizetett küldeményem?

A küldemények érkezése két okból lehetséges, hogy a várt időszakban nem érkezik meg:

a) a legvalószínűbb, hogy még nem adtuk fel, mert a rendeléséből valamelyik tétel nem volt raktáron. Ilyen esetben emailben értesítjük vásárlóinkat, így ez elvileg nem lehet váratlan.

b) körülbelül minden 10000.-ik küldeményt elveszíti a futár, így ha véletlenül ez előfordulna, ezen eshetőségre biztosításunk van, így Önt annyi kár éri csak, hogy a futár/megrendelő értesítésétől számítva újabb 2 munkanap lesz az újbóli kézbesítés időtartama.

Körülbelül ugyanilyen kicsi annak is az esélye, hogy mi hibázunk a küldeménnyel, de miután a küldemény összekészítés során több fázisban is regisztrálásra kerül a küldemény, gyorsan kiderül bármilyen hiba.

» 4. A megrendelést követően pillanatokon belül kaptam egy (automatikus) levelet a rendelésemről, ez visszaigazolás, hogy minden rendben?

Az automatikus visszaigazolás kizárólag a rendszer által küldött érkeztető, azt jelzi, hogy a megrendelését sikeresen elküldte, a rendszer befogadta azt.

Továbbá már az automatikus érkeztetőben szerepel a rendelés össztömege alapján kikalkulált szállítási díj, ami valós információ.

Ezután, amint kollégáink feldolgozzák a rendelést, tájékoztatjuk a rendelése állapotáról, visszaigazolást küldünk.

Az előreutalás választása vagy személyes átvétel esetén érdemes megvárni a visszaigazolásunkat, mert nem tudjuk minden esetben automatikusan garantálni, hogy megrendelése azonnal átvehető/küldhető, bár a termékeink 90-95%-a azonnal elérhető.

» 5. A személyes átvételi pontokon mit keressek?

A személyes átvételi pontok nem hagyományos boltok, hanem kollégáink magáncímei, ahová elviszik a megrendelt árukat, és átadják azt Önnek a megbeszélt időpontban.

Fizetni is nekik kell, és természetesen a termék ugyanúgy számlával érkezik, mintha a központi telephelyen, a raktárunkban venné át a termékeket.

» 6. A központi áruraktárban is átvehetőek a termékek?

Jelenleg kiskereskedelmi kiszolgálás nem történik a raktárunkban, kizárólag az áru összeállítási, ügyfélszolgálati, számlázási munkafolyamatok történnek ott.

Azonban az átvételi pontjainkon egyezetés szerint bármely termékünk megnézhető, megtapintható, megvásárolható készpénzért.

» 7. Miért ilyen meglepően kedvezőek az árak?

Tévedés, hogy mi lennénk a legolcsóbbak, gyenge minőségű termékeket ennél olcsóbban is be lehet szerezni.

Azonban az, hogy egy ilyen kizárólag minőségi termékkörből álló szerszámválasztékot ilyen kedvező áron tudunk adni, annak köszönhető, hogy nagyon kedvező költségstruktúrával, magas hatékonyságal, a folyamatokat komplex informatikai háttér segítségével automatizáltan intézzük.
Így a termékek árának különben jelentős hányadát kitevő, rárakódó költségektől mentes az árazási politikánk.

A legkisebb értékű termékektől eltekintve általában még kiszállítással együtt is jobban megéri így nálunk vásárolni. Amennyiben pedig kisebb értékű vásárlást szeretne, és Budapesten meg tudja oldani valamelyik címünkön a személyes átvételt, akkor az egy kedvező megoldás lehet Ön számára.

» 8. Van ingyenes kiszállítás?

Igen!

25.000 ft bruttó értékhatártól átvállaljuk a kiszállítás díját.

» +1 Mit lehet tudni a Yato szerszámokról?

Tartósság, tökéletes megmunkálás, kivitelezés, kiváló anyagból és magas minőségű acélból készült eszközök: ezekkel jellemezhető röviden a Yato szerszám.

Jellemző felhasználása a következő területeken történik:

 - autójavító műhelyek, szerelők

 - építkezési munkák

 - kerti, otthoni munkához ( a kerti szerszámok termékkategóriája)

A Yato kézi és pneumatikus szerszámok számos iparágban előszeretettel használtak, a nagy teljesítményigényű ipari alkalmazások és szervízszolgáltatók igényeihez jól alkalmazkodó paletta és a szerszámok ellenállósága, tartóssága miatt jó választás a Yato szerszám.

Yato - nem játékra való!